Igangværende Ejendomsprojekter

Skolvangsvej i Brønderslev

18 nye lejeboliger på Solvangsvej i Brønderslev​

På Solvangsvej i Brønderslev opføres 18 nye og attraktive lejeboliger. Boligerne opføres som kædehuse i 4 bygninger, fordelt på to forskellige planløsninger / boligtyper. Boligtype 1 er en 4. værelses lejebolig på ca. 98,6 m2 (101,0 m2 for ende-rækkehusene), mens boligtype 2 er en 3. værelses lejebolig på ca. 80,7 m2 (82,8 m2 for ende-rækkehusene). Planløsningen og det indvendige areal (m2) er identiske for de inde-liggende boliger, som for ende-rækkehusene, af hhv. boligtype 1 og 2.

Skovengene i Nr. Lyngby

Attraktive sommerhusgrunde i Nr. Lyngby

I øjeblikket er der 10 attraktive sommerhusgrunde til salg i Etape 1 – Engtoften. Disse grunde strækker sig mellem 1.400 og 1.500 m2 og giver dig mulighed for at bebygge op til 10% af arealet samt tilføje overdækket areal eller udhus.

For at komme til Engtoften følger du vejen fra Sandkæret, der fører dig ind på en blind vej, der ligger fredeligt tilbagetrukket fra de mere trafikerede veje i området. Dette sikrer ro og afsondrethed, så du kan nyde din tid i fred og ro.

ejendomsprojekter

Afsluttede Ejendomsprojekter

Brandur Allé i Brønderslev

12 moderne ét-plans boliger

Brandur Allé er centralt beliggende i Brønderslev, med kort afstand til grønne områder, fritidstilbud i Brønderslev Hallerne, Rhododendronparken mv. Brønderslev er en by i positiv udvikling, bl.a. med spændende kulturelle tiltag omkring ”Fabrikken”, samt en midtby i forandring og udvikling.

I 3 klynger opføres 6 dobbelthuse med i alt 12 boliger, og til alle boliger er der tilhørende privat have med gode terrasser, samt privat carport og skur i tilknytning til boligen.

brandur alle - ejendomsprojekter

Markedsbakken i Hjallerup

Moderne ét-plans huse på Markedsbakken i Hjallerup, kun 20 minutter fra Aalborg. Restate Development opfører et nyt boligområde med 10 moderne ét-plans boliger på Markedsbakken i Hjallerup.

Markedsbakken har en fantastisk beliggenhed i rolige naturlige omgivelser, og er tæt placeret på Hjallerups skoler, institutioner, idrætsfaciliteter, rekreative områder og dagligvarebutikker. Samtidig er der kort afstand til den nærmeste motorvejsafkørsel med kun ca. 20 minutter til Aalborg centrum.

restate-foto